IL: Nuoret Leijonat joutuivat farssin keskelle heti kättelyssä – järjestäjä mokasi, tavarat ja ihmiset joutuvat kulkemaan eri koneella

suomen U20 MM-kisat 2021 Nuorten Leijonien U20 Nuoret Leijonat Kristian Tanus nhl draft - pallomeri.net

Nuoret Leijonat ovat saaneet MM-taipaleelleen yllättävän mutkan heti alussa, kun Kanadan jääkiekkoliitto sähelsi lentojen kanssa.

Iltalehti uutisoi, että kolme joukkueellista U20 MM-kisoihin matkalla olevia pelaajia ja toimihenkilöitä odottelee tällä hetkellä Helsinki-Vantaan kentällä lähtöä kisoihin, sillä Kanadan Jääkiekkoliitto on epäonnistunut lentojärjestelyissä.

Nuoret Leijonat, Ruotsi ja Venäjä ovat jumissa, kunnes ongelmat saadaan ratkaistua. Kanadan liitto tilasi puolalaiselta charter-yhtiö Enterairilta koneen, jonka oli määrä Kanadaan, mutta heti kättelyssä paljastui, että pelaajat ja tavarat eivät mahdu koneeseen.

– Tämä oli arvattavissa. Olen kaksi kuukautta sitten ilmoittanut Suomen tarkan tavaramäärän järjestäjille noin kymmenen kilon tarkkuudella. Olen ollut jatkuvasti yhteydessä sinne ja kysynyt, että ymmärrättekö, että tuo kone ei tule riittämään kolmelle joukkueelle ja tavaroille, Nuorten Leijonien GM Kimmo Oikarinen sanoo turhautuneena Iltalehdelle.

– Kaksi viime vuorokautta olen yrittänyt muutosta asiaan, käynyt tätä asiaa sinne läpi. Lopputulos on se, että joukkueet odottavat nyt kentällä rahtikonetta. Varusteet laitetaan siihen, ihmiset ja heidän henkilökohtaiset tavarat saadaan mahtumaan tähän alkuperäiseen koneeseen, Oikarinen jatkaa.

Tällä hetkellä ei ole tarkkaa tietoa, milloin joukkueet pääsevät matkaan. Oikarinen heitti haastattelussa ilmaan oleellisen kysymyksen:

– Kun asiasta on kaksi kuukautta puhuttu – ja ymmärrän, että tässä on taloudellisia tekijöitä mukana – mutta olisiko joskus syytä miettiä, missä asioissa säästetään?

Suomen joukkue ottaa asiat huumorilla.

– Olen erittäin tyytyväinen pelaajien ja johtoryhmän asenteeseen tässä tilanteessa. Meidän slogan on: eletään hetkessä, Oikarinen paljastaa.

Tsekkaa myös: Liiga teki poikkeusratkaisun – pelit jatkuvatkin jo 16. joulukuuta


Joukkueet: