Uskomaton kiskaisu yli puolesta kentästä – Nuggetsin Jamal Murray upotti huikean korin puoliajan päätteeksi

Jamal Murray Denver Nuggets

Denver Nuggetsin Jamal Murray teki todella upean korin yli puolesta kentästä juuri, kun puoliaikasummeri pärähti soimaan.

Minnesota Timberwolvesin ja Denver Nuggetsin välisen NBA:n läntisen konferenssin välieräsarjan neljännessä ottelussa nähtiin komea temppu aivan ensimmäisen puoliajan viimeisellä mahdollisella hetkellä.

Tempuntekijänä oli Nuggetsin Jamal Murray, joka sai viime sekunneilla pallon haltuunsa ja päätti vielä kokeilla. Murray toimi näin siitäkin huolimatta, että oli selkeästi omalla kenttäpuoliskollaan ja vieläpä aivan sivurajan tuntumassa.

Mainos alkaa:

Murray kuitenkin linkaisi pallon ilmaan summerin soidessa ja upotti sen komeasti sukkaan. Onnistuneen kolmosen myötä Nuggetsin taukojohto nousi lukemiin 64-49. Nuggets voitti ottelun pistein 115-107 ja tasoitti tuolloin voitot lukemiin 2-2.

Ottelusarja oli neljän pelin jälkeen ollut sikäli hyvin outo, sillä jokainen ottelu päättyi vierasvoittoon. Tämä trendi katkesi keskiviikon vastaisena yönä pelatussa viidennessä pelissä, jonka kotijoukkue Nuggets voitti 112-97 ja johtaa nyt sarjaa voitoin 3-2 ollen siis voiton päässä konferenssifinaalista.

Denver Nuggetsin Jamal Murray upottaa pallon koriin yli puolesta kentästä:

Katso myös: Seksiäänet raikuivat NBA-lehdistötilaisuudessa – Luka Doncic reagoi keskeytykseen huvittavasti


Joukkueet: