Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas – tässä live stream välierään!

Novak Djokovic - Rafael Nadal stefanos tsitsipas live stream ranskan avoimet 2020

Ranskan avointen välierät ovat käsillä! Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas sekä Rafael Nadal – Diego Schwartzman näkyvät molemmat ilmaisen live stream -lähetyksen kautta!

Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas | Ranskan avointen tennis live stream:

Unibet näyttää kaikki Roland Garros -ottelut maksutta!

Sinulla tulee ainoastaan olla 1€ positiivista saldoa pelitililläsi, ja koko live stream -kattaus on sen jälkeen katsottavissa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Mainos alkaa

Puolivälierissä nähtiin todellinen yllätys, kun yksi kisan ennakkosuosikeista – Dominic Thiem – sai kokea argentiinalaisen juoksukoneen Diego Schwartzmanin voiman. Matsi venyi viisieräiseksi, joten saapa nähdä, miten duracell-pupu on palautunut.

Tätä palautumista todellakin tarvittaisiin, sillä asteleehan verkon toiselle puolen massakenttien kuningas, Rafael Nadal.

Näiden kahden ottelu pelataan perjantaina ensin, noin klo 15:50 alkaen.

Tämän jälkeen näyttämön valtaavat Novak Djokovic ja Stefanos Tsitsipas. Kreikkalaispelurin peli oli mahtavaa katseltavaa puolivälierässä Andrey Rublevia vastaan, joten saapa nähdä, millaisen vastuksen hän onnistuu tarjoamaan ”Djokerille”. Kukapa tietää, ehkäpä ilmassa leijuu jopa yllätys?