Australian Open -finaali: Novak Djokovic – Rafael Nadal live stream

Australian avoimet open novak djokovic dominic thiem finaali milos raonic live stream

Australian Open huipentuu sunnuntaina miesten kaksinpelin finaaliin, jossa kohtaavat Novak Djokovic sekä Rafael Nadal. Matsiin on tarjolla ilmainen live stream!

Australian avointen finaali: Novak Djokovic – Rafael Nadal – tässä tennis live stream matsiin

Australian Open – tässä live stream finaaliin!

Djokovic ja Nadal ovat tällä kertaa harvinaisen oikeutettu finaalikaksikko, sillä sen verran suvereenisti herrat ovat koko kaksiviikkoisen ajan Melbournessa suorittaneet – ja ovathan he “Djoker” ensin mainittuna maailmanlistan ykkönen ja kakkonen. Nadal on ollut jopa ilmiömäinen, sillä espanjalainen ei ole hävinnyt vielä erääkään.

Mainos alkaa:

Serbi antoi kuitenkin Lucas Pouillea vastaan pelatussa välierässä todellisen myrskyvaroituksen takoen ranskalaisen kentänrakoon lukemin 6-0, 6-2, 6-2.

Kaksinpelin finaali alkaa sunnuntaina klo 10:30 ja se näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Klo 06:00 alkaen pelataan nelinpelin finaali, jossa mukana on Suomen Henri Kontinen. Myös kyseiseen matsiin on tarjolla live stream.

Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri tennis live stream -palvelun.

Novak Djokovic – kommentit voitetun välierän jälkeen:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Australian Openin YouTube-kanavalla.