Novak Djokovic ja Rafael Nadal kohtaavat Ranskan avointen välierässä

Novak Djokovic Rafael Nadal live stream ranskan avoimet 2021 roland garros

Novak Djokovic – Rafael Nadal kuuluu Ranskan avointen välierien ohjelmaan perjantaina. Tässä maksuton live stream otteluun!

Novak Djokovic – Rafael Nadal: Live stream Ranskan avoimet 2021

Ranskan avoimet, eli Rolan Garros on edennyt välierävaiheeseen, ja jäljellä on siis neljä parasta miestä. Tämä nelikko ei meille juurikaan yllätyksiä tarjoile, sillä Djokovicin ja Nadalin lisäksi toisensa kohtaa parivaljakko Alexander ZverevStefanos Tsitsipas.

Mikäli ennakkosuosikit pitävät näissä otteluissa, saamme sunnuntaina todistaa Nadalin ja Tsitsipasin välistä finaalia.

Mainos alkaa

Nadal ja Djokovic ovat kohdanneet massakentillä viidesti viimeisen neljän kauden aikana, ja nuo kaikki ottelut nimiinsä on vienyt espanjalaispeluri. Maailmanlistan ykköspaikkaa hallussaan pitävän serbialaisen viimeisin voitto Nadalista massalla on vuoden 2016 Rooman ATP-kisasta.

Välierä pelataan perjantaina 11. kesäkuuta.

Voit katsoa kaikki Roland Garros -ottelut suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Tennis live stream kattaa lähes kaikki ATP-tennisturnaukset, Mastersit ja Grand Slamit mukaan luettuna. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä, kun Emil Ruusuvuori haastaa Djokovicin, Federerin, Nadalin, Zverevin ja kaikki muut maailman huippupelaajat.