Novak Djokovic – Pablo Carreno Busta – tässä live stream matsiin!

Novak Djokovic - Pablo Carreno Busta live stream ranskan avoimet tennis

Ranskan avointen puolivälierät jatkuvat keskiviikkona. Novak Djokovic – Pablo Carreno Busta on illan ohjelmassa, ja matsiin on tarjolla ilmainen live stream!

Novak Djokovic – Pablo Carreno Busta | Ranskan avointen tennis live stream:

Unibet näyttää kaikki Roland Garros -ottelut maksutta!

Sinulla tulee ainoastaan olla 1€ positiivista saldoa pelitililläsi, ja koko live stream -kattaus on sen jälkeen katsottavissa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Mainos alkaa

Novak Djokovic on pyörinyt viime kuukausina poikkeuksellisen negatiivisissa otsikoissa, kun ensin mies nousi tikunnokkaan ”koronalinkona” toimineen näytösturnauksen jälkimainingeissa, ja US Openissa maailmanlistan ykkönen puolestaan diskattiin hänen lyötyään pallon suoraan rajatuomarin kaulaan.

Vaikka kyseessä olikin puhdas vahinko, sai Djoker-lempinimeä kantava serbi huomattavan paljon negatiivista julkisuutta osakseen. Tämä on poikkeuksellista, sillä onhan hänet tunnettu – yllä olevaa lempinimeä mukaillen – varsin leppoisena huumoriveikkona.

Niin tai näin, peli kulkee hienosti – ja nyt Djokovic on jyrännyt tiensä Ranskan avointen puolivälieriin saakka häviämättä erääkään. Ennen Pariisiin saapumista Djoko kävi voittamassa Rooman Masters-turnauksen, joten vire on kohdillaan.

Espanjan Pablo Carreno Busta saa venyä todelliseen ihmeeseen, mikäli hän mielee poistua keskiviikkona voittajana kentältä.

Novak Djokovic kohtasi Karen Khachanovin 4. kierroksella: