Novak Djokovic kohtaa Daniil Medvedevin – tässä live stream matsiin!

Novak Djokovic kohtaa Daniil Medvedevin – tässä live stream matsiin!

Australian avoimen tennisturnauksen ykkössuosikki Novak Djokovic pelaa maanantaina 4. kierroksen ottelunsa. Matsiin on saatavilla ilmainen live stream.

Australian Open – live stream auki!

Maailmanlistan ykkössijaa halussaan pitävä serbi on on tähän mennessä hävinnyt turnauksessa vain yhden erän. Se tapahtui edellisessä ottelussa, eli kolmannella kierroksella, kun nuori kanadalainen Denis Shapovalov onnistui viemään kolmannen erän Djokovicilta. Tämän jälkeen suuri mestari näytti kuitenkin kovuutensa viemällä neljännen erän tylysti 6-0 ja ottelun sen myötä erin 3-1.

Maanantaista vastustajaa – venäläistä Daniil Medvedeviä – ei suinkaan sovi aliarvioida. Medvedev on Shapovalovin tapaan vasta 19-vuotias, mutta nuorukainen on esiintynyt Melbournessa tähän asti todella vakuuttavasti häviämättä erääkään.

George Harrisin ja Ryan Harrisonin jättäminen nollille tuskin yllätti ketään, mutta David Goffinin kaataminen Grand Slam -turnauksessa suoraan 3-0 on kiistämättä todella kova temppu.

Nähtäväksi jää, saammeko nähdä toisen nuoren pelaajan tekemän jymy-yllätyksen. Sunnuntainahan kreikkalainen 20-vuotias Stefanos Tsitsipas jyräsi Roger Federerin yli puolivälieriin.

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut