Australian avointen välierä: Novak Djokovic – Lucas Pouille live stream

Australian avointen välierä: Novak Djokovic – Lucas Pouille live stream

Australian Openissa pelataan perjantaina toinen välierä, jossa kentälle astelevat Novak Djokovic sekä Lucas Pouille. Matsiin on tarjolla ilmainen live stream.

Australian Open – tässä live stream Melbournen helteeseen!

Novak Djokovic on pelannut turnauksen mallikkaasti ilman sen suurempia ongelmia, mutta hän ei ole missään nimessä ollut yhtä vakuuttava kuin jo finaalipaikkansa toisen välierän kautta selvittänyt Rafael Nadal.

Nadalin uskomaton vire jatkui Stefanos Tsitsipasia vastaa välierässä, ja Djokovicin sekä Pouillen välisen ottelun voittajaa odottaakin finaalissa turnauksen ainoa peluri, joka ei ole toistaiseksi hävinnyt vielä erääkään.

Djokovicille helpotusta perjantain välierää – ja miksei myös mahdollista finaalia – silmällä pitäen tuo kuitenkin varmasti se fakta, että mies sai todella helpon pääsyn puolivälierien läpi Kei Nishikorin luovutettua toisessa erässä. Pouille sen sijaan on joutunut uurastaamaan turnauksessa hieman enemmän, mutta ei häneltäkään löydy kuin yksi viisieräinen taisto.

Ennakkosuosikista tuskin on kahta sanaa, sillä kohtaahan ottelussa Grand Slam -keitoksissa pitkään marinoitunut maailmanrankingin ykkönen, ja samaisen listan 31. sijalta löytyvä pelaaja.

Henri Kontinen ja John Peers selvittivät nelinpelin puolella tiensä jo finaaliin. Kyseinen matsi pelataan sunnuntaina ja myös siihen on tarjolla live stream.

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut