Video: Skandaali US Openissa – Novak Djokovic löi pallon rajatuomarin kurkkuun ja hylättiin

Novak Djokovic us open

Novak Djokovic joutui sunnuntaina myrskyn silmään tenniksen US Openissa, kun maailmanlistan ykköspeluri diskattiin turnauksesta.

Djokovicin ja Pablo Carreno-Bustan välinen neljännesvälierä oli avauserän loppupuolella ja espanjalaispeluri oli juuri siirtynyt murrolla 6-5-johtoon.

Pelaajat suuntasivat puoltenvaihtoon, kun omaan suoritukseensa jo aiemmin silminnähden turhautunut Djokovic huitaisi vielä lähtiessään yhden pallon kohti päätyä. Hänen epäonnekseen tämä pallo osui suoraan päädyssä olleen linjatuomarin kaulaan.

Nainen lakosi välittömästi kentän pintaan kakoen kurkkuaan. Djokovic riensi naisen luokse, ja hetken kuluttua tämä pääsikin omin voimin pois kentältä.

Djokovicin kannalta vahinko oli kuitenkin jo tapahtunut, sillä pitkään kestäneiden neuvotteluiden jälkeen turnauksen järjestäjätaho pysyi järkkymättömänä ja maailmanlistan ykkönen diskattiin turnauksesta.

– Tämä koko tilanne on saanut minut surulliseksi ja oloni tyhjäksi. Tarkastin linjatuomarin voinnin, ja turnauksesta kerrottiin, luojan kiitos, että hän voi hyvin. Olen äärimmäisen pahoillani, että aiheutin hänelle tällaista stressiä, Djokovic kirjoitti myöhemmin Instagramissa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen YouTubessa.


Pelaajat: