Tour de Ski jatkuu perinteisen hiihtotavan kisoilla – nouseeko Iivo Niskanen mukaan voittotaisteluun?

viasat urheilukalenteri Iivo Niskanen - Pallomeri.net

Tour de Skissä on suomalaisittain urakan tärkein päivä, kun edessä on miesten 15 kilometrin perinteisen hiihtotavan kisa, minkä Iivo Niskanen on varmasti merkinnyt kalenteriinsa.

Niskanen hiihti upeasti viime kilpailussa, mikä nosti suomalaisen kokonaiskilpailun viidenneksi. Se herätti eloon myös pienet toiveet koko kiertueen voitosta. Mikäli voitosta haluaa edes haaveilla, niin perjantaina ei ole varaa epäonnistumiseen, kun ohjelmassa on yksi Niskasen lempimatkoista.

15 kilometrin yhteislähtökilpailu käydään perinteisellä hiihtotavalla, joka sopii suomalaistähdelle enemmän kuin hyvin. Kaiken lisäksi kisassa jaetaan myös bonussekunteja kirimaaleista, joten Niskasella on mahdollisuus kerätä myös matkan varrelta etua kokonaiskilpailuun.

Ei olisikaan ihme, vaikka Niskanen tekisi yhteistyötä venäläisen Aleksandr Bolshunovin kanssa, sillä kumpikin hyötyisi siitä, että matkavauhti olisi reipasta ja erot kasvaisivat suuriksi.

Miesten kilpailu käynnistyy klo 16:15. Naiset puolestaan lähtevät 10 kilometrin lenkille jo hieman aikaisemmin, sillä startti tapahtuu klo 14:15.

Tour de Skille markkinoiden korkeimpia kertoimia löydät Coolbetilta!


Pelaajat: