“Videotuomari on Luton-fani” – Nottingham Forest hävisi elintärkeän pelin ja esitti kovan syytöksen

Nottingham Forest

Sunnuntain kierroksella kärsityn tappion myötä Nottingham Forest joutui tiukkaan paikkaan. Seura esitti erikoisen syytöksen pelin jälkeen.

Everton ja Nottingham Forest kohtasivat elintärkeässä Valioliigan häntäpään ottelussa ja Everton nappasi ottelusta 2-0-voiton. Forest julkaisi ottelun jälkeen somessa lausunnon, jossa se kritisoi Everton-ottelun tuomaritoimintaa poikkeuksellisella tavalla.

– Kolme erittäin huonoa päätöstä – kolme antamatta jäänyttä rangaistuspotkua – joita emme yksinkertaisesti voi hyväksyä. Varoitimme PGMOL:ää (tuomarien kattoelin) ennen peliä siitä, että ottelun videotuomari on Luton-fani, mutta tuomaria ei vaihdettu. Kärsivällisyyttämme on koeteltu useaan kertaan. Seura puntaroi nyt vaihtoehtojaan, Forest kirjoitti päivityksessään.

Mainos alkaa:

Forest ei maininnut tuomaria nimeltä, mutta sunnuntain ottelussa videotuomarina toimi Stuart Attwell. Seura laittoi julkaisunsa ulos viisi minuuttia pelin päättymisen jälkeen. Tulos jätti Forestin enää vain pisteen päähän 18. sijaa, eli ensimmäistä putoajan paikkaa miehittävästä Lutonista.

Nottingham Forest julkaisi kovia syytöksiä sisältäneen päivityksen Everton-ottelun jälkeen:

Tsekkaa myös: Karmiva tilanne Valioliigassa – Evertonin Beto lysähti tajuttomana kentän pintaan kamppailutilanteen jälkeen


Joukkueet: