Video: Norwichin viimeinen kotipeli oli täysi katastrofi – kaksi punaista korttia ja koominen oma maali

Norwichin putoaminen 2020 Ben Godfrey Norwich / Pallomeri.net

Norwichin toiveena oli varmasti jättää tyylikkäät jäähyväiset kotiyleisölleen Valioliigan osalta, mutta toisin kävi. Ottelusta tuli todellinen katastrofi.

Jo ennen lauantain Valioliiga-kierrosta oli selvää, että Norwichin tie vie sarjaporrasta alemmas Championshipiin. Norwich kohtasi lauantaina kauden viimeisessä kotiottelussaan Burnleyn, mutta jäähyväisistä tuli kaikkea muuta kuin kunniakkaat.

Mikään ei tuntunut onnistuvan ja lisäksi Norwich hölmöili oikein joukolla. Ensin 35. minuutin kohdalla Emiliano Buendia näki punaista. Erotuomari tarkasti tilanteen monitorilta ja antoi väännöksi eskaloituneesta kamppailutilanteesta Buendialle ulosajon.

Hidastusten perusteella on toki sanottava, että vaikka Buendia jäikin kiinni kostosta ja antoi vastustajalle kyynärpäätä, niin itse ”isku” näytti todella heppoiselta. Eli vaikka periaatteessa punainen kortti on peruteltavissa, tuntui Buendian ulosajo itse tekoon nähden hieman kovalta tuomiolta.

Mainos alkaa

Jos Buendian punaisessa oli jotain jossiteltavaa, niin Josip Drmic ei sellaista mahdollisuutta jättänyt. Aivan ensimmäisen jakson lopussa hän tuli typerästi ja vaarallisesti pallokamppailuun jalkapohjat edellä ja jysäytti Burnleyn pelaajaa suoraan jaloille. Näin Norwich joutui pelaamaan toisen jakson kahdeksalla kenttäpelaajalla.

Nolon esityksen kruunasi 80. minuutilla toppari Ben Godfrey, joka räpelsi pallon omaan maaliin aivan alokasmaisesti pistäen taululle Burnleyn voittolukemat 0-2.

Emiliano Buendia ajettiin ulos tämän tilanteen seurauksena:

Josip Drmic lähti suihkuun tästä taklauksesta:

Ben Godfrey viimeisteli Norwichin katastrofin omalla maalillaan:


Joukkueet: