Norwich-Manchester United näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Norwich-Manchester United Valioliiga Tottenham Preston-Norwich Teemu Pukki Norwich Teemu Pukin Viasatin radiotoimittaja Teemu Pukin Teemu Pukki Baby Fantasy Premier League Teemu Pukki hattutemppu valioliiga norwich valioliigan

Englannin FA Cup jatkuu viikonloppuna ja ehdottomasti mielenkiintoisin koitos on Norwich-Manchester United. Tässä live stream otteluun!

Norwich-Manchester United – ilmainen live stream

Norwichin tilanne Valioliigassa on todella tuskainen, mutta FA Cupissa joukkue on edennyt jo kahdeksan parhaan joukkoon. Näin ollen finaaliin pääsy on enää kahden voiton päässä.

Lauantaina vastus on kuitenkin kova, sillä Manchester United on osoittanut tauon jälkeen olevansa hyvässä iskussa ja joukkueen tähtinimet ovat pelikunnossa. Sen sijaan Norwich on ollut tauon jälkeen täydellisessä kohmessa, sillä maalitilikin on vielä avaamatta.

Myös joukkueiden kauden aikaisemmat keskinäiset eivät lupaa hyvää Norwichille, sillä Manchester United on vienyt molemmat nimiinsä maalierolla 7-1.

Mainos alkaa

Onko Teemu Pukki lauantaina rautaa? Suomalaistähden maaleja tarvitaan, mikäli Valioliigan sarjajumbo mielii jatkaa kauttaan Cupin puolella.

Positiitivista saldoa pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ verran, ja koko valikoima aukeaa katsottavaksi. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Unibet lähettää La Ligan lisäksi suoria lähetyksiä myös muista Euroopan huippusarjoista. Italian Serie A, Saksan Bundesliiga ja Englannin Championship kuuluvat kaikki valikoimaan. Katso lisätietoa muista live stream -lähetyksistä!

LIVE STREAM AUKI!