Norwich–Liverpool-KISA: Veikkaa avausmaalin syntyaika & voita 50€ pelirahaa!

Valioliiga alkaa! Teemu Pukin Norwich kohtaa lauantaina Liverpoolin, ja tämän herkkupalan kunniaksi laitetaan pystyyn kisa!

Tsekkaa myös: Eurofutiksen Coolbet League – jopa 3000 € palkinnot!

Näin osallistut meidän avausmaalikisaamme:

1. Veikkaa alla olevaa lomaketta käyttäen Norwich–Liverpool-ottelun avausmaalin syntyaika. Veikkausaika päättyy lauantaina 14.8. klo 19:30.

Mainos alkaa

Esimerkkiveikkaus: 19:31, tai vaikkapa 57:12.

2. Voittaja on se, joka veikkaa oikein, tai lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

3. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 50 euroa pelirahaa Coolbetille.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

7HUOM! Osallistumisen ehtona on, että olet asettanut Coolbetilla tällä viikolla (9.8. –>) minkä tahansa vedon, millä tahansa panoksella – kuitenkin ennen kuin Norwich-Liverpool alkaa.

Jos et vielä omista Coolbetin pelitiliä, sen saat nopeasti auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta. Muista myös, että uutena asiakkaana saat 10 euron talletuksella peräti 50 euroa betsirahaa.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Jätä veikkauksesi tähän:

Osallistumalla kisaan annat Pallomeri.netille oikeuden ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Emme käytä sähköpostiosoitteita minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin, eikä niitä koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Osallistumalla kilpailuun annat Pallomeri.netille myös oikeuden tarkistaa peliehdon täyttymisen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.