Norwich-Derby näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Norwich-Manchester United Valioliiga Tottenham Preston-Norwich Teemu Pukki Norwich Teemu Pukin Viasatin radiotoimittaja Teemu Pukin Teemu Pukki Baby Fantasy Premier League Teemu Pukki hattutemppu valioliiga norwich valioliigan

Teemu Pukki ja Norwich jatkavat kauttaan lauantaina, kun Carrow Roadille saapuu vieraaksi Derby. Tässä live stream otteluun!

Norwich-Derby – ilmainen live stream

Norwichin kausi on käynnistynyt on voitolla, tasapelillä ja tappiolla, joten Valioliigasta pudonneen seuran otteissa riittää parannettavaa. Lauantaina koittaa kuitenkin loistava hetki palata voittokantaan, kun vieraaksi saapuu kaikki kolme otteluaan hävinnyt Derby.

Kaiken lisäksi Derby on päästänyt kolmeen otteluun kahdeksan maalia, joten Pukki tulee varmasti pääsemään paikoille lauantain kotiottelussa.

Pukki on toistaiseksi tehnyt yhden maalin ja syöttänyt yhden, joten suomalainen on ollut totutun vahvasti osallisena joukkueensa osumissa.

Mainos alkaa

Lauantaina klo 14:30 alkava ottelu ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta.

Unibet lähettää kamppailun suorana lähetyksenä ilmaisen live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee olla vain aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa. Saat tilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!