Norwich-peluri oli hermostumassa vastustajalle – tajusi viime hetkellä, että kuka oli kyseessä ja antoikin hellyyttävän halauksen

Norwich

Norwich kohtasi lauantaina kotiottelussa Brentfordin, joka onnistuikin hakemaan vieraista selvän 3-1-voiton ja otti ison askeleen kohti sarjapaikan pitämistä.

Ottelun suurin tähti Brentfordin Ivan Toney, joka osui kolmesti. Norwichin ainokaisesta vastasi Teemu Pukki. Taiston avausjaksolla nähtiin hellyyttävä tilanne, kun Norwichin Brandon Williams oli hermostumassa jo totaalisesti vastustajan rikkoneelle pelaajalle.

Williams kaatui nurmen pintaan Brentfordin Christian Eriksenin repiämänä ja Norwichin peluri oli antamassa takaisin samalla mitalla. Viime hetkellä Williams kuitenkin näki, että kuka pelaaja oli kyseessä. Hermostuminen vaihtuikin tässä vaiheessa halaukseksi ja kaksikko jatkoi matkaansa hymyssä suin.

Eriksen palasi viime kesän traagisten tapahtumien jälkeen futiskentille takaisin tänä vuonna, kun tanskalainen teki loppukauden kestävän sopimuksen Brentfordin kanssa.

Norwich-pelurin hermostuminen vaihtui halaukseen

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: