Norwich-Blackburn näkyy ilmaiseksi – tässä ilmainen live stream

Norwich-Blackburn näkyy ilmaiseksi – tässä ilmainen live stream

Norwich yrittää varmistaa nousunsa Valioliigaan lauantaina, kun joukkueen vieraaksi saapuu Blackburn. Tässä live stream jännittävään kamppailuun.

Norwich-Blackburn – ilmainen live stream

Englannin Mestaruussarjaa on jäljellä enää kaksi ottelua, joten jännitys alkaa huipentumaan. Tiukimmin nousussa on kiinni sarjaa johtava Norwich, joka voi varmistaa lauantaina klo 21:30 alkavassa ottelussa paikan Valioliigaan. Norwichille riittää ottelusta pistekin ja odotettu hetki koittaisi.

Sarjan maalipörssiä johtavalla Teemu Pukilla riittää myös henkilökohtaisella tasolla panosta, sillä suomalaishyökkääjällä on mahdollisuus rikkoa Mestaruussarjan kaikkien aikojen maaliennätys. Pukilla on nyt kasassa 28 maalia, kun ennätystä hallussaan pitävä Glenn Murray iski aikanaan 30 maalia.

Neljän ottelun voittoputkessa olevalla Blackburnilla ei ole enää mitään panosta loppukauden aikana, joten Norwichia voi pitää suurena suosikkina voittoon. Ainakin se yksi piste luulisi irtoavan, mikä varmistaisi stadionilla suuret bileet lauantain kunniaksi.

Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta, mikäli sinulla ei vielä ole tiliä, niin saat sen kätevästi auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut