Hämmentävä näky AFCON-ottelun lehdistökatsomossa – toimittaja tanssi ilman paitaa juhliessaan maansa voittoa

Toimittaja AFCON

Afrikan mestaruuskisoissa nähtiin erikoista toimintaa, kun Norsunluurannikon voitosta innostunut toimittaja tanssi ilman paitaa.

Afrikan mestaruuskisojen, eli AFCON:n pudotuspeleissä nähtiin erikoinen tapaus, kun Norsunluurannikko yllätti ja voitti Senegalin rangaistuspotkukisan jälkeen maalein 2-1.

Kyseinen tapaus ei sattunut kuitenkaan kentällä, vaan lehdistökatsomossa, jossa norsunluurannikkolaistoimittaja otti ilon irti voitosta ja pisti ranttaliksi. Hän riisui paitansa ja aloitti tunteikkaan voitontanssin. Video tanssista lähti leviämään TikTokissa.

Tämä ja muut turnauksen aikana nähdyt epäammattimaisuudet ovat saaneet turnausjärjestäjät tarkistamaan käytäntöjään. Kun tanssiesityksen lisäksi toimittajat ovat huudelleet solvauksia pelaajille sekä valmentajille, ilmoittivat järjestäjät akkreditoituneille toimittajille, että jos vastaavia tapauksia vielä nähdään turnauksen aikana, menettävät toimittajat kisapassinsa välittömästi.

Norsunluurannikko voittaa Senegalin ja toimittaja pistää voitontanssiksi lehdistökatsomossa:

@metrosportuk This Ivory Coast journalist was loving life at the African Cup Of Nations 😂 The Ivory Coast knocked out defending champions Senegal last night and this journalist lost all composure as he celebrated shirtless 😅 @Metro Sport 🎥: X/ @SAFootClassics #africancupofnations #afcon #afcon2024 #ivorycoast #senegal #footballnews #sportsnews #ghana #afconhighlights #funnyfootball #ivorycoast🇨🇮🇨🇮 ♬ African ritual music(918464) – Kaoru Ozaki

Katso myös: Koominen tilanne AFCON:ssa – tuomari antoi Marokko-tähdelle punaisen, kutsui heti takaisin kentälle ja heitti uudestaan pihalle