Video: FIFA saa huolella rapaa – norjalaiskoomikko julkaisi Qatarin MM-kisojen ”virallisen kisabiisin”

norjalaiskoomikko Rasmus Wold / Pallomeri.net

Norjalaiskoomikko Rasmus Wold antoi FIFA:lle rankasti keppiä julkaisemalla liittoa rienaavan Qatarin MM-kisojen ”virallisen kisabiisin”.

Kuten hyvin on tiedossa, niin ensi vuonna Qatarissa järjestettävät jalkapallon MM-kisat ovat perustaltaan täysin läpimädät ja kestämättömät, mutta kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA kääntää ongelmille yhä vain selkänsä.

Kisoja vastaan on tehty monta kannanottoa, mutta kenties hersyvimmän iski pöytään norjalaiskoomikko Rasmus Wold. Hän näet julkaisi perjantaina Youtube-kanavallaan Qatarin turnauksen ”virallisen kisabiisin”.

”Nevermind the slavery” -nimeä kantava rallatus on iloinen ja tarttuva pop-kappale, jonka teksti ei jätä epäselvyyksiä. Kappaleen keston ajan Wold antaa rapaa FIFA:lle sekä Qatarille tuomalla esiin satiirisesti, mutta samalla hyvin kouriintuntuvasti kaiken sen, mikä kisoissa on vikana.

Osansa saa myös jalkapalloyhteisö, joka sulkee silmänsä kisoihin liittyviltä ongelmilta, joten Woldin satiiri osuu napakasti asioiden ytimeen.

Norjalaiskoomikko Rasmus Wold julkaisi Youtube-kanavallaan Qatarin MM-kisojen ”virallisen kisabiisin”:

Katso myös: Video: Järjetön tilanne Brasilia-Argentiina-pelissä – peli keskeytettiin ja Valioliiga-pelaajat karkotetaan maasta