Video: Norjan Emil Lilleberg sai yhden ottelun pelikiellon – kostolta vaikuttanut taklaus osui suoraan päähän

Emil Lilleberg Norja / Pallomeri.net

Norjan Emil Lilleberg on MM-kisojen ensimmäinen pelikiellon saanut pelaaja. Panna rapsahti Saksa-ottelun rumasta taklauksesta.

Norjan puolustaja Emil Lilleberg on asetettu MM-kisojen kurinpidon toimesta yhden ottelun pelikieltoon päähän kohdistuneesta taklauksesta, joka tapahtui lauantain ottelussa Saksaa vastaan.

Tilanteessa Saksan hyökkääjä Maximillian Kastner kuljetti kiekkoa Norjan alueella, kun Lilleberg tuli taklaamaan häntä. Kastner oli laukomassa kiekkoa maalia kohti, kun Lillebergin olkapää jysähti häntä päähän.

Lilleberg sai tilanteesta ottelun aikana 2+10-minuuttisen rangaistuksen, mutta kisojen kurinpito tarkisti tilanteen ja kovensi tuomion ottelurangaistukseksi.

Pelikieltoon johtanutta taklausta edelsi tilanne, jossa Kastner veti Lillebergiä polvitaklauksella, mutta selvisi rangaistuksetta. Lillebergin taklaus vaikutti rankaisematta jääneen tilanteen kuitilta, sillä Lilleberg haki taklauksen Kastneriin väkisin, vaikka sille ei ollut tarvetta, eikä hän ollut aivan optimaalisessa asemassa antamaan taklausta. Näin ollen kontakti oli hieman holtiton ja kolahti päähän.

Norjan Emil Lilleberg sai MM-kisojen ensimmäisen pelikiellon tämän tapauksen johdosta:

Katso myös: Video: Latvialaiset kiekkofanit jatkoivat huvittavan hellyttävää perinnettä – Kanadan suurlähetystölle tuotiin valtavasti kukkia


Joukkueet: