NordicBetiltä maukas tervetulotarjous – 100% talletusbonus 100 euroon asti

NordicBetiltä maukas tervetulotarjous – 100% talletusbonus 100 euroon asti

Verkon johtaviin vedonvälittäjiin lukeutuvan NordicBetin tervetulotarjous on erittäin herkullinen, sillä ensimmäinen talletus tuplataan aina 100€ asti.

Kattava pelitarjonta

NordicBetiltä löydät todella kattavan pelitarjonnan aina jääkiekosta snookeriin asti. Kertoimet ovat todella kilpailukykyiset, sekä vedonlyöntiyhtiön kattavat yhteistyösopimukset takaavat mittavan pelitarjonnan varsinkin jääkiekosta. NordicBet on alkavalle vedonlyöjälle loistava vaihtoehto.

Avaa pelitili ja nappaa tervetulotarjous taskuun

Mikäli et vielä omista omaa pelitiliä, niin saat sen auki todella helposti tästä —> talletusbonus. Linkin takaa löytyy selkeät ohjeet, joita noudattamalla uusi tili aukeaa helposti ja vaivattomasti. Saat tervetulobonuksen, kun noudatat ohjeita huolellisesti.

Tarjolla on myös 70€ edestä muita bonuksia uusille asiakkaille. Niihin pääset tutustumaan TÄSTÄ LINKISTÄ!

Mikäli sinulla on kysymyksiä NordicBetin starttipaketista, niin otathan rohkeasti yhteyttä meihin. Uusien asiakkaiden talletusbonus on voimassa toistaiseksi.

Huom. Muista sallia sivustollamme mainokset, sillä jos käytät mainosten estämiseen tarkoitettuja ohjelmia, et näe välttämättä tätä sivua täydellisessä muodossa ja tarjous voi jäädä huomaamatta.

LISÄTIETOA TARJOUKSESTA

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut