NordicBetista virallinen World Cupin ja NHL:n yhteistyökumppani

NordicBetista virallinen World Cupin ja NHL:n yhteistyökumppani

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet kertoo, että se on syyskuussa pelattavan jääkiekon World Cupin virallinen yhteistyökumppani Suomessa. Tämän lisäksi yhtiö solmi yhteistyökumppanuuden myös jääkiekkoliiga NHL:n kanssa.

-NordicBet on alansa johtava yritys Pohjoismaissa sekä ympäri Eurooppaa ja meidän välinen yhteistyö tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sitouttaa jääkiekkofaneja tämän maailmanlaajuisen tapahtuman ympärille, sanoo NHL:n globaalien kumppanuuksien varajohtaja Keith Wachtel.

NordicBetillä on laajin valikoima kertoimia jääkiekkoon huippuliigoista, kuten NHL:stä sekä CHL:stä asti, alas aina alempiin sarjoihin ympäri Pohjoismaita.

Lisäksi se on CHL:n virallinen vedonlyöntiyhteistyökumppani sekä Ruotsin SHL:n pääsponsori.. Jääkiekon World Cupin virallisena yhteistyökumppanina NordicBet tulee tarjoamaan tuhansia kertoimia ennen otteluita sekä myös livekertoimia ja kampanjoita kaikkiin Torontossa pelattaviin otteluihin.

-Olemme sitoutuneet olemaan merkityksellisiä asiakkaillemme ja tekemään yhteistyötä urheilutapahtumien kanssa, joista asiakkaamme ovat kiinnostuneita. Yhteistyökumppanuus jääkiekon World Cupin kanssa on meille myös tapa näyttää meidän intohimoamme jääkiekkoa kohtaan kaikilla tasoilla ja näyttää, että olemme jääkiekkovedonlyönnin koti, tuoretta sopimusta kertaa Betsson Groupin sponsorointijohtaja Magnus Linder.

Katso kertoimet avausotteluihin ja lukuisat muut kertoimet jääkiekon World Cupiin, jotka ovat avoinna jo nyt NordicBetin sivuilla. Esimerkiksi Suomen turnausvoitolle on tarjolla korotettu kerroin 14,50.

NordicBet – World Cup -kertoimet

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut