Hävyttömän upea maali P13-sarjassa – NoPS-peluri osui keskikentältä heti vastustajan kavennuksen perään

Baran Alosman NoPS

13-vuotiaiden poikien Ykkösessä nähtiin mahtava maali, kun NoPS:n Baran Alosman kuittasi vastustajan kavennuksen perin tylysti.

13-vuotiaiden poikien Ykkösessä päästiin todistamaan poikkeuksellisen tylyä kuittia, kun Nokian Palloseuran Baran Alosman ampui kotiottelussa Pallo-Iiroja vastaan loppulukemiksi 4-2.

Maalin tylyys piilee sekä tekotavassa että -ajassa. Maali syntyi ottelun 60. minuutilla ja oli Alosmanin pelin toinen osuma. Ajankohdan osalta merkittävää oli se, että Pallo-Iirot tuli maalin päähän niin ikään 60. minuutilla, eli Alosmanin maali syntyi heti perään.

Maali myös tehtiin käytännössä suoraan aloituspotkusta. NoPS:n aloituksen tehneet pelaajat pelasivat pallon taaksepäin keskikentälle, josta Alosman juoksi paikalle ja latasi pallon komeassa kaaressa kohti Pallo-Iirojen maalia.

Maalivahti häkeltyi kohti tulevasta pallosta täysin eikä kyennyt tekemään mitään estääkseen maalin syntymistä, joten kotijoukkue nousi takaisin kahden maalin johtoon alle aikayksikön ja päästi samalla pelistä ilmat pihalle.

NoPS:n Baran Alosman tekee huiman maalin P13-Ykkösessä:

Katso myös: Aivan älytön missaus Veikkausliigassa – VPS:n Kalle Multanen töpeksi huikean maalintekopaikan