Video: Jättiyllätys muhimassa – nokialainen tennislupaus Ranskan avoimiin?

Tennis Sport TV ranskan avoimet antti teisala pallomeri.net
Tennis Sport TV ranskan avoimet antti teisala pallomeri.net

Tällä viikolla käyntiin pyörähtänyt maailmankuulu tennisturnaus Ranskan avoimet kerää tänäkin vuonna lajin kirkkaimmat tähdet Rafael Nadalia ja Novak Djokovicia myöden. Ainoastaan sveitsiläislegenda Roger Federer ei ole mukana.

Monelle saattaa tulla yllätyksenä, että nelinpelitähti Henri Kontinen ei välttämättä olekaan ainoa suomalainen, joka osallistuu tähän legendaariseen tennisturnaukseen. Nimittäin 34-vuotias nokialainen tennislupaus Antti Teisala on myös ilmoittautunut mukaan Pariisiin. Teisala kertoi tuntemuksiaan Tennis Sport TV:n tuotantopäällikkö Petteri Poukan tekemässä erikoishaastattelussa.

”Otin lennot jo viime joulukuussa ja laitoin silloin heti sähköposti-emailia kilpailujärjestäjille, että olisin osallistumassa turnaukseen. Se varmaan kertoo omaa kieltään, että sieltä ei ole tullut mitään viestiä, että en olisi mukana”, kommentoi komeaan tennisliiviin sonnustautunut Teisala.

Turnaukseen pääseminen olisi Teisalalle tärkeä etappi urheilu-uralla monessakin mielessä, sillä esimerkiksi viime helmikuun karvas pettymys kolkuttelee yhä takaraivossa. Nuorukainen nimittäin jäi monien yllätykseksi Suomen hiihtomaajoukkueen ulkopuolelle Lahden kotikisoissa. (Hiihto Sport TV:n erikoishaastattelu löytyy TÄSTÄ).

Tennis Sport TV: Nokialaislupaus lähdössä Ranskan avoimiin