Video: NLL:ssä nähtiin vahva ehdokas vuoden maaliksi – Sealsin pelaaja teki huikean sokkohäkin

Lacrossen ammattilaisliiga NLL:ssä nähtiin todella upea osuma, kun San Diego Sealsin Dane Dobbie kiskaisi pallon maaliin selkänsä takaa.

Sisälacrossen ammattilaisliiga NLL:ssä lyötiin taululle rumat lukemat, kun Colorado Mammoth jäi totaalisesti jalkoihin kotikentällään. Vierasjoukkue San Diego Seals murjoi Mammothia tauluun peräti maalein 13-4.

Nöyryytystä tarjoiltiin myös alivoimamaalin muodossa ja kyseinen osuma, jonka Sealsin Dane Dobbie teki, on jo nyt vahva ehdokas joulukuun alussa käynnistyneen sarjan vuoden maaliksi.

Dobbie sai pallon, mutta sai myös samalla kaksi vastustajaa kimppuunsa. Samassa, kun toinenkin vastustajista oli tulossa iholle, älysi Dobbie olevansa loistavassa tekopaikassa, mutta maalin tekeminen vaatisi hieman haastavampaa ratkaisua.

Dobbie onnistui ideansa toteuttamisessa täydellisesti. Hän heivasi pallon nopealla liikkeellä selkänsä takaa kohti maalia yllättäen sekä puolustajat että Mammothin maalivahdin aivan täydellisesti. Pallo sujahti komeasti etukulmasta säkkiin ja maalivahti, joka seurasi silmä kovana tilanteen kehittymistä, hoksasi pallon tulevan kohti maalia vasta, kun se jo sujahti hänestä ohi.

San Diego Sealsin Dane Dobbie tekee upean sokkomaalin alivoimalla:

Katso myös: Video: Sotshi tumpeloi koomisesti – kiekko omaan maaliin siirretyn rangaistuksen aikana