Täysin tyhjä maali odotti – Nino Niederreiter painoi vetonsa ohi

Nino Niederreiter Carolina Washington - Pallomeri.net

Nino Niederreiter pääsi – tai joutui – perjantain NHL-kierrokselle erikoisen tilanteen eteen kiekon otettua poikkeukselliset pomput.

Tilanne sattui, kun Carolina Hurricanesin ja Washington Capitalsin ottelua oli takana vain reilun minuutin verran. Hurricanes pelasi kiekon päätyyn, johon maalihvati Ilya Samsonov meni täysin normaaliin tapaan pysäyttämään pelivälinettä. Kiekko kuitenkin otti todellisen ”kenttämiehen erikoisen” ja pomppasi päätylaidoituksesta suoraan maalinedustalle.

Pikkumusta tuli Nino Niederreiterille, jolla oli edessään tyhjä maali Samsonovin seikkaillessa vielä päädyssä. Hän ei tätä yllättävästi auennutta tilannetta kuitenkaan onnistunut käyttämään hyväkseen, sillä veto suuntautui ohi maalista. Niederreiterin puolustukseksi on toki todettava, että kiekko pyöri sen tullessa sveitsiläisen lapaan, ja myös Capitals-pakki John Carlsonin välitön läheisyys aiheutti varmasti omat häiriömomenttinsa.

Itse ottelu venyi lopulta aina rankkareihin saakka ja voiton itselleen vei vierasjoukkue Capitals lukemin 4-3. Matsin tarkemmat tilastot näet NHL:n sivuilta.

Nino Niederreiter ei onnistunut maalaamaan yllättävässä tilanteessa:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: