Carolinan Nino Niederreiter iski härskin maalin – nöyryytti Columbus-veskaria maalin takaa

Nino Niederreiter Carolina Hurricanes / Pallomeri.net

Carolina Hurricanesin Nino Niederreiter osoitti oveluuttaan ottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan maalaamalla maalin takaa.

Carolina Hurricanes oli tyly isäntä, kun Columbus Blue Jackets saapui kylään, sillä hurrikaanipaidat leipoivat vieraitaan tattiin melko selkein 4-0-lukemin. Ottelussa nähtiin myös poikkeuksellisen härski suoritus, kun Carolinan Nino Niederreitter nöyryytti Columbus-vahti J-F Berubea.

Tämä tapahtui heti kolmannen erän alkajaisiksi, kun Niederreiter iski joukkueensa kolmannen maalin. Niederreiterin ketjukaveri Jesper Fast oli toisella laidalla nähdessään Niederreiterin olevan täydessä vauhdissa omalla kaistallaan. Fast tinttasi kiekon lämärillä ränniin ajatellen, että Niederreiter saa kiekon päädystä itselleen.

Fastin otaksuma osui oikeaan. Niederreiter sai kiekon, ajoi maalin taakse ja huomasi etutolpan kohdalla ollessaan, ettei Berube pitänyt etukulmaa tiiviisti kiinni. Niederreiter päätti kokeilla todella hävytöntä temppua ja onnistui täydellisesti.

Hän livautti kiekon etutolpan vieressä olleeseen Beruben luistimeen ja siitä peliväline lipui pussiin, eikä hölmistynyt Berube voinut syyttää ketään muuta kuin itseään.

Nino Niederreiter upottaa hävyttömän osuman livauttamalla kiekon pussiin maalin takaa:

Katso myös: Jäätävän upea passi – Damon Seversonin monsterilätty vapautti Jesper Brattin maalintekoon


Pelaajat:
Joukkueet: