Video: Nils Höglander teki aivan poskettoman soolomaalin SHL:ssä – tanssahteli koko puolustuksen läpi ja viimeisteli häikäisevästi

Nils Höglander Rögle / Pallomeri.net

Röglen NHL-laina Nils Höglander laittoi show-vaihdetta silmään ja kikkaili kerrassaan huikaisevan soolomaalin Skellefteån verkkoon.

Jos ovat NHL:stä lainalla olleet pelaajat ihastuttaneet Liigassa, niin myös länsinaapurin SHL:ssä ollaan päästy todistamaan huikeita suorituksia.

Yhden niistä löi torstai-illan kierroksella pöytään Vancouver Canucksista Röglessä lainalla oleva Nils Höglander, joka antoi uskomattoman näytteen taidoistaan ottelussa Skellefteåta vastaan.

Kovalla vauhdilla päätykiekon perään mennyt Höglander riisti kiekon Skellefteån pelaajalta, kaartoi laidasta keskelle, harhautteli tiensä neljän vastustajan keskeltä maalille, sujautti mailansa vauhdissa omista haaroista läpi ja nosti kiekon maalin kattoon hölmistyneen veskarin ohi.

Höglander soitti kauniin soolonsa toisen erän puolivälissä ja osuma jäi myös ottelun voittomaaliksi, kun Rögle vei pisteet lukemin 5-2.

Röglen NHL-laina Nils Höglander virkkaa maagisen soolomaalin:

Katso myös: Video: 2021 NHL-draftin huippulupaus löi tiskiin mykistävää näyttöä – taiteili huikean soolomaalin NCAA:ssa


Pelaajat:
Joukkueet: