Päätykiekoksi tarkoitettu heitto toi voittomaalin – Winnipegin Nikolaj Ehlers teki uskomattoman tuurimaalin

Nikolaj Ehlers Winnipeg Jets

Winnipeg Jetsin Nikolaj Ehlers teki uskomattomalla tavalla voittomaaliksi jääneen osuman ottelussa Buffalo Sabresia vastaan.

Winnipeg Jets voitti Buffalo Sabresin kotonaan maalein 3-2 ja ottelun voittomaaliksi jäänyt 3-1-osuma syntyi hämmentävällä tavalla. Maalin merkattiin Jetsin Nikolaj Ehlersin nimiin, mutta hänellä ei ollut tilanteessa aikomustakaan tehdä maalia.

Ehlers oli pitämässä siniviivaa, kun kiekko valui sinne ja kaikesta päätellen hän yritti vain pelata kiekkoa päätyyn ja pitää paineen Sabresin alueella. Sabresin Alex Tuch tuli kuitenkin katkomaan Ehlers päätydumppia ja laittoi mailansa väliin. Tuchin mailasta kiekko kimmahtikin maalia kohti.

Puolustaja Owen Power luuli tekevänsä maalin edustalla parhaansa ja väisti kiekkoa, jotta maalivahti Eric Comrie saisi torjua sen. Ongelmana oli vain se, että Power toimi epähuomiossa tilanteessa maskimiehenä ja väistöllään varmisti, että Comrielle ei jäänyt mahdollisuutta torjua kiekkoa.

Nikolaj Ehlers tekee voittomaalin melkoisella tuurilla:

Katso myös: Floridan Eetu Luostarinen iski upean maalin Anton Lundellin avustuksella – Anaheim-kassaria vietiin huolella


Pelaajat:
Joukkueet: