Video: Jetsin tanskalaishyökkääjä Nikolaj Ehlers iski hattutempun Oilersin verkkoon

Nikolaj Ehlers Winnipeg Jets NHL / Pallomeri.net

Winnipeg Jetsin tanskalaishyökkääjä Nikolaj Ehlers nousi joukkueensa sankariksi viime yön vierasottelussa Edmonton Oilersia vastaan, kun mies onnistui iskemään hattutempun.

Kauden kahdella tappiolla aloittanut Winnipeg sai vihdoin tärkeän voiton, kun joukkue kaatoi Edmontonin vieraskaukalossa numeroin 2-5.

Jetsin startti otteluun oli pirteä, sillä vierailijat lähtivät ensimmäiselle erätauolle kahden maalin johdossa. Edmonton nousi toisessa erässä tasoihin 40 sekuntissa, kun Leon Draisaitl ja Ryan Nugent-Hopkins onnistuivat maalinteossa. Jets pääsi kuitenkin päätöserään kahden maalin johdossa, kun viime viikolla uuden jatkosopimuksen kirjoittanut Ehlers iski erän lopussa reiluun minuuttiin kaksi maalia.

Tanskalaishyökkääjän mainio ottelu sai kruunun ajassa 58:46, kun Ehlers osui ylivoimalla kolmannen kerran. Hattutemppu oli miehelle NHL-uran toinen.

Sen sijaan Winnipegin suomalaishyökkääjä Patrik Laine ei tehoille päässyt ja nuorukaisen tehotilastokin jäi kahden pykälän verran pakkasen puolelle.

Nikolaj Ehlers osui kolmesti Oilersin verkkoon

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!