Hetken mielijohde kävi kalliiksi – Bullsin Nikola Vucevic vilautti yleisölle keskisormea ja sai reippaat sakot

Nikola Vucevic Chicago Bulls

Chicago Bullsin Nikola Vucevic provosoitui yleisön huutelusta, näytti keskisormea ja sai tästä hyvästä palkkioksi napakat sakot.

Chicago Bulls kohtasi New Orleans Pelicansin kotikentällään keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelatussa NBA-ottelussa. Pelicans voitti ottelun pistein 115-111, mutta lopputulosta suuremmaksi puheenaiheeksi nousi Bullsin Nikola Vucevicin käytös, joka koitui hänelle kalliiksi.

Ottelussa 18 pistettä heittäneen Vucevicin harkintakyky petti pahemman kerran heti sen jälkeen, kun hän missasi helpon kahden pisteen heiton.

Vucevic sai tämän jälkeen ilmeisesti rapaa katsomosta ja provosoitui huudosta. Vucevic näet näytti keskisormea kohti katsomoa. Hänelle määrättiin tapauksen johdosta reippaat 15 000 dollarin sakot ja hän pyysi myös temppuaan anteeksi.

– Tiesin, että joutuisin vastaamaan teostani. Se vain tapahtui hetken mielijohteesta. Reagoin itseeni kohdistuneeseen provosointiin, joka oli huono päätös. Kuulin jonkun katsomossa sanovan jotain. Eleeni ei oikeastaan kohdistunut keneenkään. Kyse oli pelkästään turhautumisesta. En tietenkään ole ylpeä tästä. Toivon, etten olisi tehnyt sitä. Heti kun olin tehnyt sen, tiesin, ettei se jäänyt huomaamatta. On selvää, että minun on toimittava viisaammin jatkossa ja varmistettava, ettei näin tapahdu enää uudestaan. Se ei vain ollut hyvä hetki. Pyydän anteeksi faneilta ja kaikilta tilanteen nähneiltä. Otan tästä opikseni, Vucevic sanoi.

Chicago Bullsin Nikola Vucevic näytti yleisölle keskisormea ja sai 15 000 dollarin sakot:

Katso myös: Naisten käsipallon EM-kisoissa syttyi skandaali – Espanja pelasi härskisti paremmat lähtökohdat jatkosarjaan


Joukkueet: