Nuggets-tähti Nikola Jokic tönäisi Sunsin omistajaa kesken pelin – NBA lätkäisi 25 000 dollarin sakot

Nikola Jokic Denver Nuggets

Denver Nuggetsin tähtipelaaja Nikola Jokic tönäisi Phoenix Sunsin omistaja Mat Ishbiaa ja sai massiiviset 25 000 dollarin sakot.

NBA-seura Phoenix Sunsin omistaja Mat Ishbia nousi erikoisella tavalla esiin sunnuntaina, kun Suns ja Denver Nuggets kohtasivat NBA:n pudotuspelien toisella kierroksella neljännessä ottelussa.

Kulmassa tapahtuneen pelitilanteen jälkeen pallo päätyi Ishbialle, joka istui kentänlaitapaikoilla. Nuggetsin tähtipelaaja Nikola Jokic tuli hakemaan palloa aloittaakseen joukkueensa hyökkäyksen mahdollisimman nopeasti.

Mainos alkaa:

Ishbia kuitenkin piti pallosta kiinni ja Jokic onnistui vain repäisemään pallon entistä kauemmas katsomoon. Tästä ärtynyt Jokic tönäisi Ishbiaa, joka puolestaan kaatui hyvin teatraalisesti tuolilleen.

Jokic sai lopulta hyvin vähäpätöisestä tilanteesta teknisen virheen ja häntä uhkasi jopa pelikielto. Lopulta tilanteesta langetettiin reipas 25 000 dollarin sakkorangaistus, mutta Jokic selvisi ilman pelikieltoa.

– Fani kävi ensin minuun käsiksi. Luulin että liigan oli tarkoitus suojella meitä. Ehkä olen väärässä. Tiedän kyllä, kuka hän on, mutta hän on fani, Jokic kommentoi ESPN:lle.

Ishbia puolusti Jokicia ottelun jälkeen.

– Loistava voitto Sunsille toistaiseksi mahtavassa ottelusarjassa. Sen pitäisi olla ja se onkin ainoa tarina. Kenenkään pelikieltoon asettaminen tai sakottaminen eilisillan tapahtumien vuoksi ei olisi oikein. Kunnioitan Jokicia suuresti enkä halua nähdä mitään sellaista, Ishbia kirjoitti.

Denver Nuggetsin Nikola Jokic sai tästä tilanteesta 25 000 dollarin sakot:

Katso myös: NBA:ssa karun kivulias vahinkotilanne – Joel Embiid laskeutui suoraan vastustajan pään päälle


Pelaajat:
Joukkueet: ,