Nuggets-tähti Nikola Jokic ilveili koomisesti ylösheitossa – sai tuomarin repeämään totaalisesti

Nikola Jokic Denver Nuggets / Pallomeri.net

Denver Nuggetsin ja Los Angeles Clippersin välinen NBA-matsi sai koomisen alun, kun Nuggetsin Nikola Jokic ilveili ylösheitossa.

Los Angeles Clippers isännöi varhain maanantaina pelatulla NBA-kierroksella Denver Nuggetsia ja ottelu sai hieman poikkeuksellisen lähtölaukauksen, kun selvästi vielä rennoissa joulufiiliksissä ollut Nuggetsin Nikola Jokic veti omaa show’taan ennen ylösheittoa.

Jokic oli asettunut keskiympyrään Clippersin Ivica Zubacia vastaan. Jokic alkoi yhtäkkiä hetkuttaa ahteriaan musiikin tahdissa, kun tuomari Bill Kennedy odotutti pelaajia ylösheiton kanssa hetken aikaa.

Jokic pääsi yllättämään Kennedyn täysin ja peräpeilin keikuttelu meni täysin suojauksesta läpi. Kennedy repesi niin pahasti, että hänen oli käveltävä pois tilanteesta. Kennedy keräili itseään hetken ja lopulta pallo saatiin ilmaan.

Vitsillä sisään otteluun tullut Jokic oli varsin jämäkässä tikissä, sillä hän keräsi 26 pistettä, repi 22 levypalloa ja antoi kahdeksan koriin johtanutta syöttöä. Nuggets voitti Clippersin niukasti pistein 103–100.

Denver Nuggetsin Nikola Jokic saa tuomari Bill Kennedyn repeilemään täysillä:

Katso myös: Hämmentävä tapaus Turkin liigassa – tuomari antoi varoituksen töihin pyrkineelle Ankaragücün fysiolle


Joukkueet: