“Taisi olla joku aivopieru” – Jukureiden Niko Huuhtanen yritti ilmaveiviä ja epäonnistui juuri sopivalla tavalla

Niko Huuhtanen Jukurit

Jukurit voitti Pelicansin harjoitusottelussa ja voittomaalista syöttöpisteen pokkasi ilmaveivissä epäonnistunut Niko Huuhtanen.

Jukurit voitti Pelicansin 3–2 Mikkelissä pelatussa harjoitusottelussa. Illan sankarin viitta aseteltiin tehot 1+1 lapioineelle Jukureiden hyökkääjä Niko Huuhtaselle, joka teki itse joukkueensa avausmaalin ja alusti voittomaalin. Tosin voittomaaliakin Huuhtanen yritti tehdä ensin itse, mutta hänen epäonnistumisensa avasi lopulta paikan osumalle.

Huuhtanen näet yritti melkoista taidonnäytettä. Hän näet yritti tehdä ilmaveiviä. Vaikka lähes kaikki niin ensin luulivatkin, niin kiekko ei mennyt maaliin Huuhtasen lavasta, mutta joukkuekaveri Michal Kovarcik oli hereillä ja iski pelivälineen sisään tehden 3-2-maalin.

– Taisi olla joku aivopieru, kun ei ollut ihan tyypillistä, että meikäläinen kokeilee ilmaveiviä. Se tuli ekana päähän, niin nyt koetettiin. Tällä kertaa ei mennyt maaliin, mutta onneksi kaverit oli hereillä, Huuhtanen heitti Jukureiden nettisivujen otteluraportissa.

Niko Huuhtanen epäonnistuu ilmaiveiviyrityksessään, mutta juuri sopivalla tavalla (tilanne videolla 0:32 alkaen):

https://twitter.com/MikkelinJukurit/status/1692225259015975361

Tsekkaa myös: Norjan jääkiekkoliitto keskeyttää maajoukkuetoiminnan välittömästi – “Tämä on vaarallista”


Joukkueet: