Video: TUTO:n Niklas Konttila antoi hävyttömän ovelan passin – huikea ”kaaripallo” vastustajien yli

Niklas Konttila TUTO

Mestiksen avauskierroksen upeimman suorituksen otti nimiinsä TUTO:n Niklas Konttila, joka antoi komean ja todella ovelan maalisyötön.

TUTO avasi Mestis-kautensa perjantai-iltana kaatamalla Forssan Palloseuran melko selvästi maalein 4-1. Ottelu kääntyi TUTO:n hyväksi vahvan toisen erän ansiosta. Ottelun keskimmäisen kaksikymppisen aikana TUTO näet painoi kiekon pussiin kolmesti.

Ottelun voittomaaliksi jääneen 2-0-maalin yhteydessä nähtiin myös Mestiksen avauskierroksen huikein suoritus, kun Niklas Konttila vapautti Joonas Larinmaan läpiajoon aivan hävyttömän ovelalla syötöllä.

Omalta alueeltaan kiekkoa kuljettamaan lähtenyt Konttila näki, että Larinmaa oli hyvässä vauhdissa ja hänellä olisi mahdollisuus päästä läpi. Syöttölinjalla oli kuitenkin kaksi FPS:n pelaajaa, joten kun jäätä pitkin syöttö tuskin läpi menisi, niin Konttila päätti ottaa ilmatilan haltuun.

Hän eteni omalle siniviivalle ennen kuin neppasi komean roikun FPS-pelaajien yli suoraan heidän selustaansa luistelleelle Larinmaalle. Kiekko tippui täydelliseen paikkaan, josta Larinmaa otti kiekon, ajoi luukulle ja nosti kiekon yläpesään.

TUTO:n Niklas Konttila antaa hävyttömän ovelan maalisyötön:

Katso myös: Video: Jokereiden Nicklas Jensen pimeni kummallisella tavalla – puski vastustajaa


Joukkueet: