Video: Sotshin Nikita Tochitsky upotti häikäisevän rankkarin – klassikkokikka puri täydellisesti

Nikita Tochitsky HK Sotshi / Pallomeri.net

Sotshin hyökkääjä Nikita Tochitsky livautti upean rankkarin Sibirin verkkoon torstai-illan KHL-kierroksella. Maali syntyi legendaarisella Foppa-kikalla.

Sibir Novosibirskin ja HK Sotshin vääntö torstain KHL-kierroksella oli pitkäksi venynyt jännitysnäytelmä, josta Sotshi pokkasi pisteet rankkarikisassa maalein 3-2. Vierasjoukkueen sankarina oli KooKoosta tuttu maalitykki Malte Strömwall, joka upotti ratkaisevan rankkarin.

Rankkarikisan komeimmasta suorituksesta vastasi kuitenkin kiistatta Strömwallin joukkuetoveri Nikita Tochitsky, joka veivasi Sibir-veskari Alexei Krasikovin solmuun klassisella Foppa-kikalla.

Toisin kuin normaalisti vastaavalla kikalla operoidessa, lähestyi Tochitsky maalia huomattavasti suorempaa linjaa, kun yleensä pelaajat kaartavat korostetummin laidan kautta. Ehkä siksi Krasikov olikin kuin peura etuvaloissa, kun Tochitsky teki siirtonsa.

Hän näytti vievänsä kiekkoa kilpipuolelle, mutta Krasikovin lähdettyä sivuttaisliikkeeseen, ujuttikin Tochitsky kiekon räpyläkäden puolelta sisään.

Nikita Tochitsky ja klassinen Foppa-kikka:

Tsekkaa myös: IS: Nyt rävähti! Juhamatti Aaltonen siirtyy Kärppien riveihin


Joukkueet: