Video: Älyvapaa poikkari meni tuomaristolta ohi – Nikita Kucherovin ottelu päättyi avausvaihtoon

Nikita Kucherovin loukkaantuminen - pallomeri.net

New York Islandersin ja Tampa Bay Lightningin välisen ottelusarjan kuudes osa pelattiin käytännössä ilman hurjassa vireessä olevaa Nikita Kucherovia.

Venäläistähti oli alkuminuuteilla vetämässä ensimmäistä vaihtoaan, kun Islanders-pakki Scott Mayfield jakeli kulmauksessa Kucherovin kylkeen säälimättömän poikittaisen mailan. Jostain syystä vieressä ollut tuomari ei reagoinut tähän millään lailla.

Kucherov yritti vielä hetken jatkaa peliä, mutta kylkeen oli ilmeisesti sattunut pahemmin, sillä Matthew Barzaliin suunnatun taklauksen jälkeen mies ei enää kyennyt jatkamaan. Näin ollen pudotuspelien pistepörssiä 17 ottelun jälkeen tehoilla 5+22=27 johtavan Kucherovin ottelu jäi 46 sekunnin vaihdon mittaiseksi.

Mainos alkaa

Tampa Bay onnistui tästä huolimatta karkaamaan Brayden Pointin ja Anthony Cirellin osumilla kahden maalin karkumatkalle. Pointille osuma oli jo 14. näissä pudotuspeleissä.

Islanders järjesti kuitenkin hienon kirin, kun se nousi tasoihin Jordan Eberlen ja Scott Mayfieldin maaleilla, minkä päälle Anthony Beauvillier iski kotijoukkueen 3-2-voittomaalin jatkoajalla. Näin ollen ottelusarja siis venyi seiskapeliin.

Kuudennen ottelun tarkemmat tilastot ja käänteet voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Nikita Kucherovin peli päättyi ennen aikojaan:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,