Video: Nikita Kucheroville tuomittiin todella erikoinen jäähy – myöhemmin venäläistähteä murjottiin rumalla tavalla

Nikita Kucherov nhl tampa florida - pallomeri.net

Tampa Bay Lightningin ja Florida Panthersin välisessä neljännessä ottelussa riitti tapahtumia, mutta voittajasta ei lopulta jäänyt epäselvyyttä.

Tampa oli parempi lukemin 6-2, ja samalla joukkue myös laittoi koko ottelusarjan katkolle, sillä sillä voitto oli Tampalle jo kolmas Floridan yhtä vastaan.

Tampan Nikita Kucherovin iltapuhde oli jokseenkin värikäs. Toisessa erässä venäläiselle tuomittiin rangaistus, joka oli vähintäänkin kyseenalaista sorttia: Kucherov oli ajamassa maalille, kun Panthers-puolustaja Mackenzie Weegar häntä selän puolelta sillä seurauksella, että edessä oli väistämätön törmäys maalivahti Chris Driedgerin kanssa.

Tuomaristo passitti Kucherovin kaksiminuuttiselle estämisestä.

Päätöserässä Kucherovin ottelu puolestaan päättyi sikamaiseen tempaukseen, kun Floridan Anthony Duclair huitaisi tätä ohi luistellessaan polven seutuville. Kucherov jäi todella tuskaisen oloisena jään pintaan ja hänet talutettiin lopulta pukukopin puolelle. Duclair sai tilanteesta kahden minuutin rangaistuksen.

Tätä ennen Kucherov oli jo ehtinyt naulaamaan 6-2-päätösnumerot, minkä myötä hänen illan kokonaissaldokseen muodostui 1+3.

Nikita Kucherov sai varsin kyseenalaisen jäähyn:

Anthony Duclair päätti Kucherovin illan:

Mikäli videot eivät syystä tai toisesta näy, voit katsoa ne Sportsnetin YouTubessa.

Tsekkaa myös: Video: Leijonat kairasi avausvoiton MM-kisoissa – USA:n veskari potkaisi voittomaalin itse sisään


Pelaajat:
Joukkueet: ,