Video: Nikita Kucherov teloi Buffalo-hyökkääjän pois pelistä – ei saanut edes jäähyä

Nikita Kucherov taklaa Vladimir Sobotkaa / Pallomeri.net

Tampa Bayn Nikita Kucherov kolasi Buffalon Vladimir Sobotkan pois pelistä vähintäänkin myöhässä olleella taklauksella eikä saanut edes jäähyä.

Tampa Bay Lightning ja Buffalo Sabres ottivat perjantaina yhteen Tukholmassa pelatussa NHL Global Series -ottelussa ja Tampa sinnitteli Buffalon hyvästä kiristä huolimatta 3-2-voittoon.

Ottelun puhuttanein tilanne oli Tampan tähtihyökkääjä Nikita Kucherovin perstaklaus Buffalon Vladimir Sobotkaan. Kucherovin töötti kajahti suoraan Sobotkan reiteen. Sobotka ei päässyt omin avuin ylös ja hänen pelinsä päättyi taklauksen ansiosta kesken.

Erotuomari Chris Lee seurasi tilannetta taustalta ja hänellä oli suora näköyhteys taklaukseen, mutta jostain syystä hän ei pitänyt sitä jäähyn arvoisena. Sobotka oli juuri luopunut kiekosta ja Kucherov hakemalla hakee kontaktin, joten vähintäänkin teko täyttää estämisen tai myöhästyneen taklauksen tunnusmerkit.

Buffalon päävalmentaja Ralph Krueger näyttikin käyvän asiasta kuumana tuomariston suuntaan. On toki yhä mahdollista, että Kucherovia rangaistaan taklauksesta jälkikäteen.

Nikita Kucherov taklaa Vladimir Sobotkaa:

Katso myös: Bojan Bogdanovic upotti viimeisen sekunnin voittokolmosen Utah Jazzille


Pelaajat:
Joukkueet: