Tampan Nikita Kucherov hämmensi ottelun loppuhetkien käytöksellään – sai raivarin ja paiskoi kamojaan

Nikita Kucherov Tampa bay Lightning

Nikita Kucherov otti Stanley Cupin finaalitappion ilmeisen raskaasti, mutta hän osoitti sen hämmentävästi pelin ollessa vielä kesken.

Tampa Bay Lightningin hallintajakso NHL:ssä päättyi maanantain vastaisena yönä, kun Colorado Avalanche kepitti kahden viime kauden Stanley Cup -mestarin kuudennessa finaalissa maalein 2-1 ja juhli mestaruutta voitoin 4-2.

Ottelun lopulla nähtiin hämmentävä hetki, kun Tampa Bay jahtasi tasoitusta ilman maalivahtia. Peliä oli jäljellä hieman yli 20 sekuntia, kun supertähti Nikita Kucherovilla keitti pahasti yli hänen ollessaan tulossa vaihtoon.

Mainos alkaa:

Liekö sitten tulossa ollut tappio aiheuttanut turhautumista vai mistä ikinä olikaan kyse, niin Kucherov seisoi jään puolella aivan laidan vieressä ja sai mystisen raivarin. Kucherov paiskasi ainakin hanskansa vihaisena vaihtopenkin suuntaan. Enempää ei tv-lähetyksen kuvissa nähty. Joka tapauksessa tähtipelaajan käytös hämmensi, sillä aikaa maalintekoon oli teoriassa vielä aivan riittävästi, mutta kenties Kucherov aisti jo varmaksi mitä tuleman pitää ja hän näytti tunteensa urakkansa tultua jään puolella päätökseen.

Nikita Kucherov ryhtyi yhtäkkiä paiskomaan vehkeitään, vaikka peli oli vielä kesken:

Katso myös: Colorado teki kyseenalaista historiaa – kolhi Stanley Cup -pystiä jo jäällä ensimmäisenä joukkueena koskaan


Pelaajat:
Joukkueet: