Koomisen kiusallinen haastattelu NHL:n palkintogaalassa – Nikita Kucherov ei ollut vitsailutuulella

Nikita Kucherov

Tampa Bay Lightningin Nikita Kucherov ei ollut kovinkaan innokkaalla juttutuulella, kun häntä haastateltiin NHL:n palkintogaalassa.

Perjantain vastaisena yönä vietettiin NHL:n palkintogaalaa, jossa palkittiin kauden parhaita. Ennen kuin NHL-kauden arvokkaimman pelaajan palkinnon, eli Hart Memorial Trophyn voittaja julkistettiin, kävi yksi lähetyksen juontajista Tampa Bay Lightningin tähtipelaaja Nikita Kucherovin pakeilla.

Juontaja ei saanut Kucherovista irti yhden sanan vastauksia enempää ja yritti vitsailullaan saada tätä edes vähän juoneen mukaan. Kucherovia ei kuitenkaan kiinnostanut vähääkään lähteä värittelemään, joten koomisen kiusallinen haastattelu loppuikin lyhyeen.

Mainos alkaa:

Jotain vaikutusta toki saattoi olla silläkin, että juontaja oli pukeutunut naurettavaan tekopartaan, puhui huonolla venäläisaksentilla ja hänen oli ilmeisesti tarkoitus esittää Kucherovin kaksoisolentoa.

Kucherov ei voittanut Hart Trophya, vaan se päätyi Colorado Avalanchen Nathan MacKinnonille. Kucherov sen sijaan pokkasi Art Ross Trophyn pistepörssin voittajana.

Nikita Kucherov ei innostunut värittelemään tv-haastattelussa:

https://twitter.com/ViaplayUrheilu/status/1806573323360366806

Tsekkaa myös: NHL-kauden parhaat on nyt palkittu – Coloradon Nathan MacKinnon vei arvostetuimmat pystit


Pelaajat:
Joukkueet: