Argentiina on pakkovoiton edessä – joko Lionel Messi nousee esiin?

Lionel Messi Nigeria-Argentiina Messin ilta Argentiinan joukkue Lionel Messi Argentiina MM-karsinnat / Pallomeri.net

Nigeria-Argentiina-ottelussa on aivan hirmuiset panokset, sillä yksi kisojen suurimmista ennakkosuosikeista on totaalisen pakkovoiton edessä.

Nigeria-Argentiina 26.6. – tässä ennakkoa otteluun:

Argentiinan MM-kisat ovat sujuneet todella heikoissa merkeissä, sillä maa pelasi avausottelussa 1-1-tasapelin Islannin kanssa. Tämän jälkeen edessä oli täydellinen selkäsauna Kroatiaa vastaan, sillä loppunumerot kirjattiin lukemiin 0-3.

Nigeria puolestaan hävisi avausottelunsa Kroatialle numeroin 0-2, mutta toisessa ottelussa maa onnistui kaatamaan Islannin lukemin 2-0. Maalle saattaa riittää tiistai-iltana jatkopaikkaan jopa tasapeli, joten maalla on kaikki omissa käsissään. Sen sijaan Argentiinan on voitettava ottelu, mikäli se mielii jatkopeleihin. Samalla sen on myös laskettava maalieroa, sillä Islanti voi myös kyetä jatkoon, mikäli se kaataa omassa ottelussaan Kroatian. Näin ollen Argentiinan olisi parempi napata vähintään kahden maalin, jopa kolmen maalin voitto.

Vaikka Argentiina on kertoimien valossa suvereeni ennakkosuosikki, niin maan peliesitykset eivät suoranaisesti lupaa paljoa. Varsinkin Kroatia-ottelu oli totaalinen pohjanoteeraus eikä pelaamisesta tullut alkuunkaan valmista. Tämän kaiken lisäksi joukkueen ympärillä on hirmuinen myllerrys, kun päävalmentaja Jorge Sampaoli on joutunut puolustelemaan asemaansa.

Herääkö Lionel Messi unestaan jo vihdoin tiistaina? Supertähti on ollut täydellisessä koomassa kaikki ensimmäistä peliä, joten nyt olisi korkea aika näyttää, miksi miehestä käytetään nimitystä ”maailman paras”.