Niclas Lucenius hirmuiskussa – iski viisi tehopistettä Liiga-kierroksella

Niclas Lucenius HPK Liiga / Pallomeri.net

HPK:n Niclas Lucenius aloitti uuden vuoden hurjalla tavalla, sillä hyökkääjä iski perjantaina peräti viisi tehopistettä Ässiä vastaan.

Kesken kauden HPK:n mukaan liittynyt Lucenius on vakiinnuttamassa pelipaikkaa jälleen Liigasta, sillä miehen näytöt ovat olleet mainioita. Perjantai-illan näytös oli kuitenkin täysin omaa luokkaansa, koska Lucenius oli Hämeenlinnan valtias Rinkelinmäellä.

Tehot 2+3 iskenyt Lucenius johdatti HPK:n selvään 5-1-voittoon. Näin ollen hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 17 ottelussa jo 15 tehopistettä. Lucenius oli nuorempana äärettömän lupaava kiekkoilija, mutta jostain syystä ura ei parin hienon kauden jälkeen lähtenyt lentoon.

Nyt Niclas Lucenius elää kuitenkin jälleen uutta kukoistusta ja mies voi olla vielä korvaamaton pelaaja HPK:lle, kun kevään pudotuspelit käynnistyvät.

Hämeenlinnalaisjoukkue nousi voiton myötä sarjassa kuudenneksi, kun taas Ässien tilanne sarjajumbona alkaa näyttämään jo lohduttomalta.

Oletko jo tsekannut Liigapörssi pilalle -työkalun? Sieltä saa muun muassa apua siihen, että kannattaako Lucenius valita joukkueeseen vai onko tarjolla vieläkin potentiaalisempia pelaajia?


Pelaajat:
Joukkueet: