Nicklas Bendtneriltä hurjia tarinoita elämäkerrassa: ”90 minuutin jälkeen olin hävinnyt 400 000 puntaa”

Nicklas Bendtner Rosenborg Lord Bendtner - Pallomeri.net

Tanskalainen jalkapalloilija Nicklas Bendtner on jo futisuransa alkuvaiheilta alkaen tunnettu melkoisena raikulipoikana, jolle sattuu ja tapahtuu.

Bendter julkaisi hiljattain elämäkerran, jossa kerrotaan varsin lennokkaita tarinoita. Yksi niistä on tapaus, jossa tanskalainen istahtaa rulettipöytään vuonna 2011 – humalassa tottakai.

– 90 minuutin jälkeen olin hävinnyt 400 000 puntaa (noin 440 000 euroa). Rahoja, joita minulla ei ollut, Bendtner kertoo kirjassa Guardianin mukaan.

Samainen ilta sai kuitenkin (melko) onnellisen lopun, sillä Bendtner onnistui omien sanojensa mukaan voittamaan (melko) paljon rahoistaan takaisin.

Mainos alkaa

Kyseinen ilta ajoittuu aikaan, jolloin tanskalaispelurin nimeä alettiin näkemään otsikoissa täysin muista ansioista kuin futiskentän tapahtumista.

Mies ei ole rahaa säästellyt, ja uhkapelaaminen on ollut läsnä elämässä yllä mainitun illan jälkeenkin.

– On vaikea sanoa, miten paljon on mennyt, mutta noin 50 miljoonaa kruunua (noin 6,9 miljoonaa euroa) varmaankin. Se on mennyt sekä pelaamiseen että mukavaan elämään.

Viime kaudella Bendtner edusti FC Kööpenhaminaa mutta on tällä hetkellä ilman seuraa. Guardian kertoo, että hän oli lähellä tehdä sopimuksen Kiinaan, mutta koronaviruspandemia vesitti nämä suunnitelmat. Bendtner kertoo tähtäävänsä nyt valmentajan uraan.


Pelaajat: