Nick Suzuki tehtaili fantastisen av-maalin – nosti kiekon sisään yhdellä kädellä polvillaan ollessaan

Nick Suzuki maali Montreal NY Islanders - Pallomeri.net

Montreal Canadiensin Nick Suzuki viimeisteli keskiviikon NHL-kierroksella osuman, jota voidaan pitää yhtenä päättyvän runkosarjan hienoimmista.

Ottelu oli toisen erän loppupuolella, kun kotijoukkue Islanders pääsi hakemaan 4-1-osumaa ylivoimalla. Sitä ei kuitenkaan nähty, vaan sen sijaan peli olikin alivoimamaalin siivittämänä yhtäkkiä 3-2.

Tämä av-osuma olikin sitten todella erikoista – mutta hurjan kaunista – sorttia. Nick Suzuki onnistui katkomaan Islandersin syöttöpelin ja kiekko lähti valumaan kohti kotijoukkueen maalia. Puolustaja Samuel Bolduc lähti pelivälineen perään, mutta niin lähti myös Suzuki.

Mainos alkaa:

Kun kiekko saavutti b-pisteiden välisen alueen, Suzuki syöksyi polvillaan kiekkoon Bolducin ohi, tuuppasi pikkumustaa maila yhdessä kädessä ja yllätti laukauksella täysin Isles-vahti Ilya Sorokinin. Kiekko upposi maalin yläkulmaan kaventaen numerot 3-2:een.

Lopputuloksen kannalta tämä oli vieraille lopulta laiha lohtu, sillä päätöserässä Anders Lee osui ylivoimalla ja sinetöi 4-2-loppulukemat Islandersille.

Tsekkaa myös: Joe Pavelski pyssytti hurjan one-timerin sisään Miro Heiskasen passista

Nick Suzuki viimeisteli av-osuman, jota kelpaa ihastella:

Mikäli video ei näy laitteellasi upotettuna, voit katsoa sen myös Sportsnetin YouTuben puolella.


Pelaajat:
Joukkueet: ,