US Openissa todella erikoinen tilanne – Nick Kyrgios tuli vastustajan puolelle lyömään pallon ja hävisi pisteen

Nick Kyrgios Daniil Medvedev - Pallomeri.net

US Openin neljännesvälierissä päästiin sunnuntaina todistamaan hieman erikoisempaa tilannetta, jonka arkkitehtina toimi – vähemmän yllättäen – australialainen Nick Kyrgios.

Erikoinen tapahtuma nähtiin toisessa erässä, kun Kyrgiosin vastustaja Daniil Medvedev sai juuri ja juuri mailansa väliin palloon siten, että pallo kimposi suoraan ylöspäin ja oli jäämässä selvästi omalle kenttäpuoliskolle.

Verkolle suunnannut Kyrgios päätti kuitenkin hieman hassutella: Hän juoksi verkon sivusta suoraan Medvedevin puolelle ja “tappoi” pallon vielä varmuuden vuoksi, vaikka piste jo olikin varma.

Mainos alkaa:

Tässä kohtaa aussipeluri sortui kuitenkin sääntörikkomukseen, sillä palloa ei saa lyödä ennen kuin se on ylittänyt verkon lyöjästä katsottuna vastustajan kenttäpuoliskolle. Näin ollen piste tuomittiin Medvedeville.

Lopulta maailmanlistan ykkössijaa hallussaan pitävä Medvedev joutui kuitenkin taipumaan ja Kyrgios vei ottelun nimiinsä erälukemin 3–1 (7–6, 3–6. 6–3, 6–2). Puolivälierässä Kyrgios kohtaa Karen Khachanovin.

Nick Kyrgios intoutui hassuttelemaan ja menetti varman pisteen:

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy laitteellasi, voit katsoa sen Twitterissä US Openin virallisella tilillä.


Pelaajat: