Nick Kyrgios löi turhautuneena pallon katsomoon – osui pientä poikaa päähän ja paikkasi tilanteen tyylillä

Nick Kyrgios

Australian avoimissa nähtiin ikävä episodi, kun Nick Kyrgios löi lasta pallolla päähän. Hän kuitenkin paikkasi tilanteen erinomaisesti.

Tennistähti Nick Kyrgios mokasi nolosti Australian avoimien nelipelissä, kun hän purki turhautumistaan erään hävityn pisteen jälkeen. Kyrgios tempaisi pallon kenttään kiukustuneena ja lyönnistä pallo tietenkin lähti hallitsemattomasti kohti katsomoa. Pallo osui pientä poikaa päähän ja poika purskahti itkuun osuman saatuaan.

Kyrgiosin ilmeestä näki välittömästi, että hän todella tiesi mokanneensa. Kyrgios seurasi tilanteen kehittymistä hetken aikaa, kunnes tajusi, että hänen on paikattava tilanne oitis.

Mainos alkaa:

Kyrgios hoiti paikon tyylikkäästi. Hän kirmasi varustekassilleen, nappasi kassista yhden mailoistaan ja ojensi sen toimitsijalle, joka puolestaan toimitti sen osuman saaneelle pojalle.

Tämä näytti lohduttavan poikaa, jonka kasvoille nousi hymynkare Kyrgiosin teon ansiosta. Kyrgios myös vilkutti hänelle pahoitellaakseen tapahtunutta ennen kuin seuraavasta pisteestä alettiin pelata.

Nick Kyrgios lyö epähuomiossa pientä poikaa pallolla päähän ja paikkaa tilanteen tyylikkäästi:

https://twitter.com/tennis_gifs/status/1485846006688276481

Katso myös: Pablo Carreno Busta yllätti Australian avoimissa – ovela ratkaisulyönti verkon väärältä puolelta


Pelaajat: