Video: Nick Kyrgios kysyi katsojalta “neuvoa” matsipallossa – täräytti ässän naisen ohjeiden mukaan

nick kyrgios fani

Nick Kyrgios – tuo tenniskenttien väriläiskä ja jatkuvasti otsikoissa viipyilevä pelaaja – on tällä viikolla Washingtonissa näyttänyt parasta puoltaan.

24-vuotiaalta aussipelurilta on nähty pitkin viikkoa toinen toistaan upeampia suorituksia, ja hänelle välillä ominaiset tuittuilut sekä muut negatiiviset asiat ovat loistaneet poissaolollaan.

Perjantaina Kyrgios pelasi puolivälierän slovakialaista Norbert Gombosia vastaan ja eteni välieriin tyylikkäällä 6-3, 6-3-voitolla.

Mainos alkaa:

Ottelupallotilanteessa Kyrgios näytti showmiehen elkeitään, sillä hän kysyi päätykatsomossa istuneelta naiskatsojalta, että mihin kohtaan syöttöruutua ratkaisupisteen syötön tulisi osua.

Tämän jälkeen Kyrgios täräytti syöttönsä menemään ja se painui vastustamattomasti ässänä Gombosin kenttäpuoliskolle. Australialainen ei lähtenytkään tavanomaisesti suoraan verkolle kättelemään vastustajaansa vaan hän kävi ensin antamassa lämpimän halauksen “neuvonantajalleen”.

Washingtonin ATP-turnausta suorana lähetyksenä pääset seuraamaan C Moren välityksellä.

Tsekkaa myös: Video: ATP Tourilla täysin absurdi tilanne – Frances Tiafoe luuli voittaneensa pisteen ja lopetti pelaamisen

Nick Kyrgios kuunteli katsojan neuvoa:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös Tennis TV:n Twitter-tilillä.


Pelaajat: