Video: Nick Kyrgios kilahti täysin Rooman ATP-kisassa – kiroili, heitti tuolin kentälle ja päätti lähteä menemään

Nick Kyrgios rooma atp - pallomeri.net

Australian Nick Kyrgios on tullut tunnetuksi temperamenttisesta luonteestaan, joka näkyy ajoittain ulos jopa varsin lapsellisena käytöksenä.

Tästä viimeisin esimerkki saatiin torstaina Rooman ATP Masters -turnauksessa, jossa australialainen pelasi toisen kierroksen ottelun Norjan Casper Ruudia vastaan.

Matsi oli venynyt kolmanteen erään ja Ruud syötti itsensä juuri 2-1-johtoon menettämättä pistettäkään, kun Kyrgiosin aivoissa leikkasi kiinni. Hän aloitti raivoamisensa päätuomarille – ilmeisestikin jostain hänen mielestään väärin menneestä tuomiosta.

Mainos alkaa:

Tuomari antoi Kyrgiosille varoituksen epäurheilijamaisesta käytöksestä, mutta se vain lisäsi aussin raivoa entisestään. Hän heitti ensin mailansa kentän pintaan ja nappasi sen jälkeen käteensä muovituolin, jonka paiskasi kentälle.

Tässä kohtaa päätuomari pyysi turnauksen refereen kentälle, mutta Kyrgios jatkoi “I’m f*cking done”-toisteluaan ja löi mailansa oma-aloitteisesti laukkuun. Lopulta tämä luovutus merkittiin kuitenkin hylkäykseksi.

Ei tarvitse olla suurikaan ennustaja sanoakseen, että Kyrgiosia odottanee varsin mehevän sakon lisäksi jonkinlainen pelikielto.

24-vuotias Kyrgios löytyy tällä hetkellä maailmanlistan sijalta 36. Ruud, 20, puolestaan miehittää samaisen listan 76:tta sijaa.

Rooman ATP Masters -turnausta suorana lähetyksenä pääset seuraamaan C Moren välityksellä!

Nick Kyrgios tilttasi Roomassa:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.


Pelaajat: ,