Nick Kyrgios antoi huikean muiston katsojalle – sai päättää minne ottelupallo syötetään

Nick Kyrgios

Lähinnä negatiivisessa mielessä viime vuosina otsikoissa ollut Nick Kyrgios teki Washingtonin ATP-turnauksessa mainion eleen katsojalle.

Tenniksen kauhukakarana tunnettu Nick Kyrgios esiintyy otsikoissa usein kyseenalaisista tempauksistaan, mutta silloin tällöin hän esittelee toista puoltaan ottamalla katsojat upeasti huomioon.

Kyrgios kaatoi Washingtonissa pelattavassa ATP-tennisturnauksessa tiistaina Marcos Gironin ja antoi voiton yhteydessä eräälle katsojalle upean muiston. Kyrgios nimittäin lampsi ennen ottelupallon syöttämistä takanaan istuneen naiskatsojan pakeille ja kysyi tältä minne hänen kannattaisi syöttää.

Mainos alkaa:

Nainen kertoi näkemyksensä ja Kyrgios noudatti kuuliaisesti ohjetta. Hän toimi saamansa ohjeen mukaisesti, vaikka ensimmäinen syöttö osuikin verkkoon. Toisella yrityksellä pallo päätyi peliin ja ottelu oli nopeasti ohi, sillä Giron ei saanut palautettua Kyrgiosin syöttöä.

– Se on hieno kokemus jollekin, joka on maksanut pääsylipun. Hän pääsee kotiin yhtä muistoa rikkaampana. Oli se sitten pieni lapsi tai vanhempi nainen kuten tänään, se on aina yhtä siistiä. Olisinpa minäkin saanut tuollaisen kokemuksen, kun kävin nuorempana peleissä, Kyrgios totesi ATP Tourin verkkosivuilla.

Nick Kyrgios antoi katsojan päättää minne hän lyö ottelupallon:

Katso myös: Ronnie O’Sullivan päästi kunnon pierun kesken ottelun – tuomarin pokka petti


Pelaajat: